Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pikes Peak 4300 m. Tak to musi byt fakt k neudejchani ;-) Nejvyssi misto v USA, kde se da dojet autem. Jinak krasa, skoda, ze se tam nepodivam ... :-( Ale je spousta jinych krasnych mist na Svete, ktere stoji za to videt a zazit :-)

1 0
možnosti

Úžasné R^ Umíte si užívat života.

1 0
možnosti
Foto

Trochu to zkousim. Jizda doufam teprve zacina ;-)

0 0
možnosti

Hezký. Řekl bych, že ta scenérie GC je zespodu ještě barvitější a bizarnější než nahoře. Vedle počítače mi leží kamínek vylomený z té cesty. Má tu typickou růžovo fialovou barvu.

1 0
možnosti
Foto

Zespodu je to prostě uchvacující.

0 0
možnosti

:-)R^R^R^ (až na toho asi chřestýše:-) - ještě, že není moc vidět:-))

0 0
možnosti
Foto

Dik. Ale hadi jsou v pohode, pokud teda nemaji pocit, ze jim lezu do zeli. :-)

0 0
možnosti

Dobrý den , díkec , taky jsem to šel ,ale v tom pravěku ještě nebyl difoť.Obnovil jste mi vzpomínku .

1 0
možnosti
Foto

No mam taky fotky z prvni cesty a ty jsem musel naskenovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 726x
Obycejny tulak. Porad bez penez a domova na zemi, zijeme na lodi. Priroda vymyslela vitr a vodu a jen proto, aby clovek vynalezl plachetnici. Ten pocit, kdyz Vam vitr nadme plachtu a umlkne motor se neda popsat, to se musi zazit. A kdyz ho zazijete, uz nedokazete prestat, nebo ho zacnete nenavidet. Mezi tim nic neni. Pred Vami je nekonecny obzor a za Vami mizi pevnina, kterou s urcitou litosti opoustite. Ten pocit se rychle zmeni, kdyz si uvedomite, ze ten obrovsky prostor pred Vami je jen a jen Vas. Zaplavi Vas naprosto sileny pocit svobody a mate pocit, jaky musi zazivat ptak ve vetru. Euforie. Pak seridite plachty, lod se nahne a Vy citite silu vetru, slysite splouchani vody rozrezavane pridi, vnimate jak najizdi na vlny a na tvari Vas studi kapky slane vody. Vidite oblohu, kterou prozkoumavate a hledate znamky zmeny pocasi.

 Tak to vnimam ja. Doporucuji zkusit, jen Vam hrozi, ze se zacnete toulat taky a rozsirite komunitu morskych tulaku. Mozna se nekdy potkame.

A kde zijeme? Bydlime na lodi a ta meni pozici. Tak asi na planete zvane Zemekoule. To je ta modra kulicka v blizkosti hvezdy zvane Slunce a nachazi se v galaxii Mlecna draha. Snad to staci, tam uz me nejak odchytite.